Hoe wordt de prijs bepaald?

Wanneer je van ons een offerte ontvangt, is deze op maat gemaakt. De huurprijs van een tent verschilt per opdracht en is afhankelijk van verschillende factoren. In dit volgende artikel zetten we alle punten op een rij.

Huurperiode

De huurperiode van de tent heeft een groot aandeel in de prijsbepaling van de offerte.

Vaak wordt de tent voor evenementendoeleinden enkele dagen tot een week gehuurd, heeft u de tent langer nodig is dit uiteraard bespreekbaar.

Soort tent

In ons assortiment hebben wij verschillende soorten tenten. De prijzen van de stretchtent en blow-up tent verschillen van elkaar. Dit heeft onder andere te maken met de opbouwtijd, levensduur en transportvolume van de tenten.

Afmeting van de tent

De maat van de tent bepaalt de prijs. Wil je weten welke afmeting het beste bij jou evenement past? Wij denken graag met je mee ! 

Locatie

De locatie heeft ook invloed op de huurprijs. Het is voor ons belangrijk om te weten of de locatie bereikbaar is met een bus & aanhanger. Wat is de loopafstand van de bus naar de opbouw locatie?

Naast de bereikbaarheid is het type ondergrond ook belangrijk voor de verankering van de tent. We verankeren de tent met grondpennen. Deze slaan wij tot 60 a 100 cm in de grond. Wij vragen altijd na of er leidingen onder de grond lopen op plaatsen waar we de grondpennen willen plaatsen.

Transport naar de locatie

Het laatste wat tot invloed is van de huurprijs is het transport naar de locatie. Wij werken binnen Nederland en werken met een kilometervergoeding.